Akcijski katalog
trosjed_ma_razvlacenje_s_madracem_bijela_siva_palermo_ntr26524
trosjed_ma_razvlacenje_s_madracem_crna_siva_palermo_ntr26525trosjed_ma_razvlacenje_s_madracem_bijela_siva_palermo_ntr26524_1trosjed_ma_razvlacenje_s_madracem_bijela_siva_palermo_ntr26524_2

KAVČ PALERMO

Idealen kavč za apartmaje in prostore v katerih je pogosto potreba po dodatnem ležišču. Posebno udobnost pri sedenju nudijo tri udobne blazine. Z zelo enostavno funkcijo se kavč spremeni v ležišče dimenzije 197x167.
Pod sediščem je zelo velik zaboj za posteljnino.
Dimenzija: 197x93x91
355,00 €
-20%
284,00
Cene vključujejo 22% DDV. Cene označene z rdečo barvo veljajo ob plačilu z gotovino.
POVPRAŠEVANJE PO IZDELKU

POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o izdelku nas prosim pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Vaši podatki so pri nas varni
Sporočilo ni poslano.

DOSTAVA POHIŠTVA NA DOM

Vsem našim kupcem nudimo zanesljiv in varen prevoz pohištva do vhodnih vrat vašega objekta. O podrobnostih vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu ali pa nas preprosto kontaktirajte za več informacij.

MONTAŽA POHIŠTVA

Da bo pohištvo, kupljeno pri nas, v vašem domu pravilno nameščeno, poskrbijo naši strokovni monterji. Cena montaže se določi glede na vrednost in zahtevnost montaže kupljenega pohištva, določeni programi (npr. kuhinjsko pohištvo, vgradne omare...) pa imajo montažo že vključeno v končno ceno.
O podrobnostih in pogojih montaže vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu, lahko pa nas enostavno kontaktirate za več informacij.

RAČUNALNIŠKI IZRIS

Za kar najbolj realno in najlažjo predstavo o tem, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru, poskrbimo v našem salonu z 3D izrisom.

© 2020 mplus2000.si