professional-massage-chair-alora-beige (1)
professional-massage-chair-alora-beigeprofessional-massage-chair-alora-beige (9)professional-massage-chair-alora-beige (8)professional-massage-chair-alora-beige (7)professional-massage-chair-alora-beige (6)professional-massage-chair-alora-beige (5)professional-massage-chair-alora-beige (4)professional-massage-chair-alora-beige (3)professional-massage-chair-alora-beige (2)professional-massage-chair-alora-beige (13)professional-massage-chair-alora-beige (10)professional-massage-chair-alora-beige (12)professional-massage-chair-alora-beige (16)professional-massage-chair-alora-beige (11)professional-massage-chair-alora-beige (14)professional-massage-chair-alora-beige (15)

PROFESIONALNI MASAŽNI POČIVALNIK ALORA

Profesionalni masažni fotelj vrhunske kvalitete, ki bo spremenil vaš vsakdan! Fotelj je zasnovan z naborom 3D masažnih ročk, ki se premikajo v vse smeri in imajo tihi dizajn. Ima možnost zaznavanja človeškega telesa, da se masaža prilagodi vsakemu uporabniku posebej. Na voljo ima 21 samodejnih masažnih funkcij: hitra, udobna, sproščujoča, raztegnitvena, celo telo, vrat in ramena, hrbet in pas, zračne blazine, lajšanje stresa, energijska, lahkoten spanec, nega sklepov, nega hrbtenice, vratu, ramen, pasu, pisarniški režim, športno okrevanje, osvežitvena in masaža pomlajevanja. Ima tudi opcijo shranjevanja masaž. Masažne funkcije vključujejo tudi različne tehnike, kot so gnetenje, tapkanje, shiatsu, itd. in pa več možnosti prilagajanja masaže (hitrost, intenzivnost, globina, itd.). Izdelek je opremljen tudi z funkcijo ogrevanja hrbta, funkcijo glasovnega nadzora, predvajalnikom glasbe, bližnjično tipko in še več. Prav tako masažo izvaja tudi na spodnjem delu telesa (masaža nog, stopal, meča, itd.). Fotelj ima tudi čudovito dekoracijo z LED lučkami. Vse ostale funkcije in podrobne informacije najdete v navodilih.
Dimenzija: 74x137x107
2.749,88 €
-20%
2.199,90
Cene vključujejo 22% DDV. Cene označene z rdečo barvo veljajo ob plačilu z gotovino ali ob nakazilu na bančni račun.
POVPRAŠEVANJE PO IZDELKU

POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o izdelku nas prosim pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Vaši podatki so pri nas varni
Sporočilo ni poslano.

DOSTAVA POHIŠTVA NA DOM

Vsem našim kupcem nudimo zanesljiv in varen prevoz pohištva do vhodnih vrat vašega objekta. O podrobnostih vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu ali pa nas preprosto kontaktirajte za več informacij.

MONTAŽA POHIŠTVA

Da bo pohištvo, kupljeno pri nas, v vašem domu pravilno nameščeno, poskrbijo naši strokovni monterji. Cena montaže se določi glede na vrednost in zahtevnost montaže kupljenega pohištva, določeni programi (npr. kuhinjsko pohištvo, vgradne omare...) pa imajo montažo že vključeno v končno ceno.
O podrobnostih in pogojih montaže vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu, lahko pa nas enostavno kontaktirate za več informacij.

RAČUNALNIŠKI IZRIS

Za kar najbolj realno in najlažjo predstavo o tem, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru, poskrbimo v našem salonu z 3D izrisom.

© 2022 mplus2000.si