profesionalni-masazni-fotelj-benyi (1)
profesionalni-masazni-fotelj-benyiprofesionalni-masazni-fotelj-benyi (8)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (7)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (6)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (5)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (4)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (3)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (2)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (9)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (11)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (10)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (12)profesionalni-masazni-fotelj-benyi (13)

PROFESIONALNI MASAŽNI POČIVALNIK BENYI

Profesionalni masažni fotelj vrhunske kvalitete, ki bo spremenil vaš vsakdan! Fotelj je zasnovan z naborom 3D masažnih ročk, ki se premikajo v vse smeri in imajo tihi dizajn. Ima možnost zaznavanja človeškega telesa, da se masaža prilagodi vsakemu uporabniku posebej. Vsebuje osem posebnih samodejnih masažnih funkcij: hitra, udobna, sproščujoča, raztegnitvena, celo telo, ramena in vrat, hrbet in pas, ter masaža s polnim zračnim pritiskom. Masažne funkcije so na voljo v različnih oblikah (točkovna, gnetenje, tapkanje, shiatsu, itd.), prav tako imajo možnost izbire hitrosti, globine in intenzivnosti. Stol je obogaten z funkcijo iz karbonskih vlaken, ter funkcijo ničelne gravitacije. Ima tudi možnost glasovne funkcije in možnost predvajanja glasbe. Opirala za noge imajo opcijo dviga in nagiba, funkcijo masaže stopal in zaznavanja nog. Fotelj ima tudi čudovito dekoracijo z LED lučkami. Vse ostale funkcije in podrobne informacije najdete v navodilih.
Dimenzija: 84x148x122
3.624,88 €
-20%
2.899,90
Cene vključujejo 22% DDV. Cene označene z rdečo barvo veljajo ob plačilu z gotovino ali ob nakazilu na bančni račun.
POVPRAŠEVANJE PO IZDELKU

POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o izdelku nas prosim pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Vaši podatki so pri nas varni
Sporočilo ni poslano.

DOSTAVA POHIŠTVA NA DOM

Vsem našim kupcem nudimo zanesljiv in varen prevoz pohištva do vhodnih vrat vašega objekta. O podrobnostih vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu ali pa nas preprosto kontaktirajte za več informacij.

MONTAŽA POHIŠTVA

Da bo pohištvo, kupljeno pri nas, v vašem domu pravilno nameščeno, poskrbijo naši strokovni monterji. Cena montaže se določi glede na vrednost in zahtevnost montaže kupljenega pohištva, določeni programi (npr. kuhinjsko pohištvo, vgradne omare...) pa imajo montažo že vključeno v končno ceno.
O podrobnostih in pogojih montaže vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu, lahko pa nas enostavno kontaktirate za več informacij.

RAČUNALNIŠKI IZRIS

Za kar najbolj realno in najlažjo predstavo o tem, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru, poskrbimo v našem salonu z 3D izrisom.

© 2022 mplus2000.si