364748

POSTELJA TREE

Za male raziskovalce, ki se morajo spočiti za jutrišnje dogodivščine, kje bolje kot hišica na drevesu? Postelja bo z zabavno obliko, nevtralnimi barvami in zaobljenimi vogali, za preprečevanje poškodb, pustila domišljivi vašega malčka, da potuje v svet divjine. Postelja je primerna za vzmetnico velikosti 200x90 cm, ki ni vključena. Vključeno pa ima letveno dno s šestnajstimi letvicami. Na strehici ima ognjevarno zaveso, ki je narejena iz 80% poliestra in 20% bombaža. Ogrodje je narejeno iz masivnega borovega lesa, ostali deli postelje pa so iz MDF materiala. Okolju prijazna postelja je barvana z barvo na vodni osnovi, ki ne vsebuje težkih kovin in ima UV zaščito. Maksimalna nosilnost postelje je 100 kg.
Dimenzija: 208x106,2x144,1
462,38 €
-20%
369,90
Cene vključujejo 22% DDV. Cene označene z rdečo barvo veljajo ob plačilu z gotovino ali ob nakazilu na bančni račun.
POVPRAŠEVANJE PO IZDELKU

POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o izdelku nas prosim pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Vaši podatki so pri nas varni
Sporočilo ni poslano.

DOSTAVA POHIŠTVA NA DOM

Vsem našim kupcem nudimo zanesljiv in varen prevoz pohištva do vhodnih vrat vašega objekta. O podrobnostih vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu ali pa nas preprosto kontaktirajte za več informacij.

MONTAŽA POHIŠTVA

Da bo pohištvo, kupljeno pri nas, v vašem domu pravilno nameščeno, poskrbijo naši strokovni monterji. Cena montaže se določi glede na vrednost in zahtevnost montaže kupljenega pohištva, določeni programi (npr. kuhinjsko pohištvo, vgradne omare...) pa imajo montažo že vključeno v končno ceno.
O podrobnostih in pogojih montaže vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu, lahko pa nas enostavno kontaktirate za več informacij.

RAČUNALNIŠKI IZRIS

Za kar najbolj realno in najlažjo predstavo o tem, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru, poskrbimo v našem salonu z 3D izrisom.

© 2021 mplus2000.si