M plus 2000

Podjetje M plus 2000 d.o.o., je družinsko Slovensko podjetje specializirano za prodajo pohištva. Že od leta 1999  zagotavljamo našim kupcem kvalitetno pohištvo po ugodnih cenah.

V podjetju M plus 2000 d.o.o. vam nudimo celovito ponudbo svetovanja, izrisa, dobave in montažo pohištva.

Poznani smo kot zanesljiv in kvaliteten salon z raznovrstno ponudbo pohištva domačih in kvalitetnih tujih proizvajalcev.
 

DOSTAVA POHIŠTVA NA DOM

Vsem našim kupcem nudimo zanesljiv in varen prevoz pohištva do vhodnih vrat vašega objekta. O podrobnostih vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu ali pa nas preprosto kontaktirajte za več informacij.

MONTAŽA POHIŠTVA

Da bo pohištvo, kupljeno pri nas, v vašem domu pravilno nameščeno, poskrbijo naši strokovni monterji. Cena montaže se določi glede na vrednost in zahtevnost montaže kupljenega pohištva, določeni programi (npr. kuhinjsko pohištvo, vgradne omare...) pa imajo montažo že vključeno v končno ceno.
O podrobnostih in pogojih montaže vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu, lahko pa nas enostavno kontaktirate za več informacij.

RAČUNALNIŠKI IZRIS

Za kar najbolj realno in najlažjo predstavo o tem, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru, poskrbimo v našem salonu z 3D izrisom.

© 2021 mplus2000.si