tv-miza-mix
tv-miza-mix (2)tv-miza-mix (1)

TV KOMODA MIX

Moderna TV miza, čudovitega dizajna bo odlično popestrila vaš dom. Narejena je iz MDF materiala, debeline 1,6 cm in iverala debeline 1,6 cm. Površina front je mehka na doit. Za njen stilski izgled poskrbi kombinacija imitacije hrast, ter bela in temno siva barva. Sestavljena je iz treh manjših omaric, ena se odpira s okroglim kovinskim ročajem, druge dve pa imata namesto ročajev polkrožne izreze, s katerimi enostavno odprete vrata omare. Miza stoji na štirih kovinskih nogicah.
Dimenzija: 124x38x50,6
153,75 €
-20%
123,00
Cene vključujejo 22% DDV. Cene označene z rdečo barvo veljajo ob plačilu z gotovino ali ob nakazilu na bančni račun.
POVPRAŠEVANJE PO IZDELKU

POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o izdelku nas prosim pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Vaši podatki so pri nas varni
Sporočilo ni poslano.

DOSTAVA POHIŠTVA NA DOM

Vsem našim kupcem nudimo zanesljiv in varen prevoz pohištva do vhodnih vrat vašega objekta. O podrobnostih vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu ali pa nas preprosto kontaktirajte za več informacij.

MONTAŽA POHIŠTVA

Da bo pohištvo, kupljeno pri nas, v vašem domu pravilno nameščeno, poskrbijo naši strokovni monterji. Cena montaže se določi glede na vrednost in zahtevnost montaže kupljenega pohištva, določeni programi (npr. kuhinjsko pohištvo, vgradne omare...) pa imajo montažo že vključeno v končno ceno.
O podrobnostih in pogojih montaže vas bodo seznanili naši prodajalci v salonu, lahko pa nas enostavno kontaktirate za več informacij.

RAČUNALNIŠKI IZRIS

Za kar najbolj realno in najlažjo predstavo o tem, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru, poskrbimo v našem salonu z 3D izrisom.

© 2022 mplus2000.si