Kliknite na logo in si izračunajte svoj limit za obročno odplačevanje   

x

Sanjska kuhinja

Prenavljate ali kupujete svojo prvo kuhinjo?

Kuhinjo izbirate glede na vaš stil življenja. Če jo le prenavljate, ali pa kupujete čisto novo, morate vedeti, kaj vam je všeč in kako to umestiti v prostor, ki ga boste imenovali “moja sanjska kuhinja” ali “kuhinja za umret”.
Sanjska kuhinja

Strokovnjaki iz MPLUS 2000 vam bodo povedali, da nimajo vsi kakšnih posebnih okusov ali idej, kar se kuhinj tiče. Zato je zelo modro, da si zabeležite vse zamisli, ki se vam porajajo ob pomisli na vašo lastno kuhinjo.

Zagotovo želite takšno, ki je atraktivna na pogled, in hkrati uporabna. Nikakor ne gre pozabiti, da se mora ujemati z že obstoječimi kuhinjskimi pripomočki in že izbranim dekorjem, če gre ze renovacijo.

Slike kuhinj s Pinteresta in vaša realnost

Pri iskanju vaše popolne kuhinje ste pregledali že tono čudovitih sličic, ki jih ponuja Pinterest in jih nekaj uvrstili v ožji izbor. Kako te čudovite kuhinje pričarati v vašem domu pa je druga pesem. Z izbranim okusom, dolgoletnimi izkušnjami, poznavanjem prostorov in elementov, vam zaposleni v MPLUS2000 ustrezno svetujejo in končna realizacija je oddaljena le še nekaj spretnih potez z izvijačem.
Kuhinje po meri Blok kuhinje Kuhinje po elementih

Dejavniki, na katere morate biti pozorni pri izbiri kuhinje

Če ste že popolnoma odločeni o tem, kar želite, ali pa še tavate v temi, zanesite se na strokovne nasvete zaposlenih v MPLUS2000, obiščite naš salon in skupaj izberimo vašo kuhinjo “za umret”.

NAZAJ
Preberite tudi
Z  izbranimi dodatki do popolne dnevne sobe

Z izbranimi dodatki do popolne dnevne sobe

Pohištvo, ki bo dnevni sobi dalo tisto piko na i, ki bo le vaša

Kako opremiti dnevno sobo

Kako opremiti dnevno sobo

Daleč najpomembnejša kategorija pri opremi dnevne sobe je pohištvo.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×