Kliknite na logo in si izračunajte svoj limit za obročno odplačevanje   

x

Mplus 2000

Podjetje M plus 2000 d.o.o., je družinsko podjetje specializirano za prodajo pohištva. Našim kupcem zagotavljamo kvalitetno pohištvo po ugodnih cenah. Leta 1999 smo pričeli z majhnim salonom na Obrežju, nato smo se leta 2004 preselili v večji prostornejši salon pohištva v Brežicah. Za večjo prepoznavnost smo svojo ponudbo prvič predstavili tudi na spletni strani leta 2016.

Ker smo videli svoj potencial za razvoj v digitalizaciji ter predstavitvi naše ponudbe preko spleta, smo se 2022 odločili za naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in spletne trgovine), ki je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Slovenski podjetniški sklad.
 
Našim strankam lahko ponudimo kuhinje z gospodinjskimi aparati, jedilnice, spalnice, otroške sobe, predsobe, sedežne garniture, dnevne sobe, vgradne omare in ostalo pohištvo po meri.

V podjetju M plus 2000 d.o.o. vam nudimo kakovostno in celovito ponudbo: Poznani smo kot zanesljiv in kvaliteten salon z raznovrstno ponudbo pohištva domačih in kvalitetnih tujih proizvajalcev.

Video predstavitev

Vaš dom naj bo odraz vaših želja

Ko kupujete novo pohištvo, ne podležite nikakršnim pritiskom, sicer boste kupili nekaj, kar bo daleč od tistega, kar ste hoteli. Ne dovolite, da »ljubezen na prvi pogled« ali trgovčev popust vplivata na vašo odločitev. Držite se svoje odločitve, saj je nakup pohištva prevelika investicija, da bi jo že čez kratek čas obžalovali.

Vljudno vabljeni da nas obiščete in svetovali vam bomo pri vseh vaših željah opremljanja stanovanja, hiše, poslovnega prostora...

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×