Kliknite na logo in si izračunajte svoj limit za obročno odplačevanje   

x

Z izbranimi dodatki do popolne dnevne sobe

V prispevku Kako opremiti dnevno sobo, smo spoznali glavne značilnosti sedežnih garnitur in klubskih mizic, na katere moramo biti pozorni pri izbiri osnovnega pohištva za dnevno sobo. Tokrat pa se pozabavajmo s tistimi dodatki, ki posameznemu prostoru dajejo vaš osebni pečat.
Z  izbranimi dodatki do popolne dnevne sobe

Pohištvo, ki bo dnevni sobi dalo tisto piko na i, ki bo le vaša

Nekateri deli pohištva so tisti, ki niso nujni, pa jih vendar zelo radi vidimo v svojih domovih. O tem ali jih boste v svoj dom vključili tudi sami, bo odločalo predvsem, ali imate dovolj prostora, kakšne so vaše potrebe, kolikšen je vaš proračun in kakšen stil vam je najljubši.

Fotelji, polfotelji in naslonjači

Fotelji, polfotelji in naslonjači so odlični za zagotavljanje več sedalnih površin za vaše goste v dnevni sobi. Zanje se odločimo po nakupu sedežne garniture, saj stilsko dopolnjujejo največji kos pohištva v tem prostoru. Nekateri "zofa stoli" pridejo v kompletu z zofo, kar vam lahko precej olajša odločitev glede nakupa.

Sicer pa je dodajanje foteljev in naslonjačev krasna odločitev, če se le-ti ujemajo s stilom izbranega kavča. Vsekakor pa dobro razmislite kam boste fotelj, polfotelj ali naslonjač postavili. Nikakor ne želite, da bi bila vaša dnevna soba preveč utesnjena, je pa seveda nadvse dobrodošlo, če imate kakšen kotiček za popolniti in tja postavite stilsko ujemajoč udoben stol.

Kotiček za zabavo

V večini domov je TV osrednja točka dnevne sobe. TV omarice in komode, kamini namenjeni zabavnim vsebinam, popolni centri za zabavo, vse to so možnosti, kako umestiti TV v vaš lastni dom.
 
V MPLUS2000 vam predlagamo, da vse izberete tako, da se zadeva lepo “stopi” s prostorom, istočasno pa nudi vso uporabnost, ki jo potrebujete. Ustrezati mora velikosti vašega sprejemnika, hkrati pa bodite pozorni na dejstvo, ali boste svoj televizor pritrdili na steno, ali ne. Bolj diskretna možnost je, da si omislite omarico, v katero lahko televizijo zaprete, ko je ne gledate. Za manjše sobe, kjer se pojavi stiska s prostorom, predstavlja kotna enota čudovito rešitev.

Kotne mizice 

Poleg že izbrane klubske mizice, so lahko kotne mizice ljubek, eleganten način za dodaten prostor za odlaganje. Posebej dobrodošle so v prostornih dnevnih sobah z daljšimi sedežnimi garniturami, kamor lahko odlagamo pijačo, prigrizke in podobno, čeprav sedimo oddaljeni od klubske mizice. Pri izbiri mizice bodite pozorni na barvo in stil, ki prevladuje v sobi, in nikakor ne pozabite izbrati višine, ki se bo udobno prilagajala zofi in/ali foteljem.

Dodatki za devne sobe

Svojo dnevno sobo boste povzdignili na čisto novo raven z ustrezno izbiro dodatkov za dnevne sobe. Skrbno izbrani dodatki bodo lepo zaokrožili vaš želeni stil in odredili uporabnost prostora, pa še banke vam ne bo treba oropati. Tukaj je nekaj predlogov
NAZAJ
Preberite tudi
Kako opremiti dnevno sobo

Kako opremiti dnevno sobo

Daleč najpomembnejša kategorija pri opremi dnevne sobe je pohištvo.

Sanjska kuhinja

Sanjska kuhinja

Nikakor ne gre pozabiti, da se mora ujemati z že obstoječimi kuhinjskimi pripomočki in že izbranim dekorjem.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×