Kliknite na logo in si izračunajte svoj limit za obročno odplačevanje   

x
OTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNET
OTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNETOTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNET

OTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNET

Dimenzija

OTROŠKA/MLADINSKA SOBA MAGNET

Za naročilo pošljite povpraševanje

Za več informacij o izdelku nas prosimo, da pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Podrobnosti
MAGNET
Opis izdelka
Nove mladinske in otroške sobe Magnet so namenjene tako najmlajšim kot malo starejšim otrokom ter mladostnikom. Primerne so za učenje kot za preživljanje prostega časa. Pohištvo je oblikovano tako, da nudi optimalno količino shranjevalnega prostora, kar pomeni, da soba vašega otroka ali mladostnika ne bo razmetana, igrače in šolske potrebščine pa bodo imele svoje mesto.Sprehodi se po otroških in mladinskih sobah.

Razlog, zakaj je mladinska ali otroška soba Magnet tako popularna, tiči prav gotovo tudi v modernih linijah, več barvnih kombinacijah ter široki paleti možnosti postavitev posameznih pohištvenih elementov. Otroške in mladinske sobe Magnet radi imenujemo tudi sobe narejene po meri. Namreč vse odprte regale in omare brez predalov lahko prilagodimo po meri sobe. Prav tako si po meri in željah oblikujemo pisalno mizo, ki je lahko klasične ravne oblike ali miza v kot. Lahko pa si izberete tudi Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, prilagojeno vašim individualnim potrebam in v skladnih barvah Magneta. Za nemoteno regeneracijo mladih možganov pri spanju pa smo vzglavni del postelje in nočne omarice prekrili z inovativno zaščito proti sevanju za vso noč.
Poglejte tudi
SPALNICA MAGNET

SPALNICA MAGNET

Po naročilu
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×