Kliknite na logo in si izračunajte svoj limit za obročno odplačevanje   

x
KUHINJA DANKUCHEN SILBERMOND
KUHINJA DANKUCHEN SILBERMONDKUHINJA DANKUCHEN SILBERMONDKUHINJA DANKUCHEN SILBERMONDKUHINJA DANKUCHEN SILBERMOND

KUHINJA DANKUCHEN SILBERMOND

Dimenzija

KUHINJA DANKUCHEN SILBERMOND

Za naročilo pošljite povpraševanje

Za več informacij o izdelku nas prosimo, da pokličite na 07 49 57 120 ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Podrobnosti
DANKUCHEN
Opis izdelka
Model Silbermond združuje individualne rešitve, najvišja kakovost in futurističen dizajn. Ličnice brez ročajev z okrasno letvijo("ročaj") v  različnih barvah( Alu, Fliederweiß, Magnolie, Cerros, Anthrazit) v povezavi s prvovrstnimi steklenimi elementi omogočajo, da so vaše dragocenosti v kuhinji vidne. Spretno zasnovana kuhinja je tako prava lepotica in vredna pogleda.

Za fronte je na voljo več kot 20 različnih barvnih odtenkov in materialov.

Vsaka DAN kuhinja je do potankosti premišljena – funkcionalno, ergonomsko in s ciljem, da bo vaše življenje ter delo v kuhinji lažje in udobnejše. Takšne rešitve opreme med drugim vključujejo praktične omare za shranjevanje ali apotekarske elemente in kotne omare, s katerimi dobro izkoristite najbolj skrit prostor za shranjevanje. Tako je vse pregledno in priročno ter prav tako še vedno dobro shranjeno.
Poglejte tudi
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×